Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Familiefilm Hotel Transsylvanië 3 met winactie (gesloten)

Familiefilm Hotel Transsylvanië 3 met winactie (gesloten)

Hotel Transsylvanië 3 – 18 juli in de bioscoop – genre: familiefilm

 In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters. In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Fernando Halman (Murray), Arjan Ederveen (Vlad).

Winnen

Hopelijk ben je na het zien van de trailer net zo enthousiast als wij.

Laat in een reactie weten welk figuur uit de film bij jouw favoriet is en wie weet maak jij kans op één van de 2 Hotel Transsylvanië 3 prijzenpakketten bestaande uit o.a.: een strandlaken, strandbal, tennis set, rugzak, springtouw en nog veel meer leuks (zie foto hiernaast).

Wil je echt heel graag winnen dan kun je je kansen verhogen. Lees hieronder hoe je dat kunt doen. Dit is echter niet verplicht!
Als eerste kun je je kansen verhogen door ons te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en/of Pinterest. Voor elk kanaal dat je volgt krijg je één extra winkans.
Door reacties achter te laten op onze blog en/of social media kanalen krijg je ook extra winkansen (afhankelijk van hoe actief je hierin bent). Ook delen en taggen op Social Media stellen wij op prijs en belonen we met een extra winkans.

Op 18 juli 2018 maken wij de winnaar bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn.

[bol_product_links block_id=”bol_5b38af02c9d98_selected-products” products=”9200000047496812,1002004013483966″ name=”Familiefilm Hotel Transsylvanië” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

32 reacties

 • Super gaaf mijn zoontje zijn favoriet is
  Dracula en Blubby hij vind hotel transylvania helemaal te gek en zou super blij worden van het gave prijzenpakket

 • Wat een kei leuke actie! We hebben deel 1 en 2 ook in huis en gaan deel 3 zeker bekijken in de bioscoop! Hier zijn de meningen verdeeld over wie onze favoriet is. Mijn zoontje is fan van Dennis, mijn dochter van Mavis en zelf vind ik Dracula helemaal geweldig. Zijn droge humor is heerlijk om te zien. Deze films zijn zeker niet alleen voor kinderen, maar zeker zo leuk voor volwassenen!

  We doen dus, ook al hebben we allemaal een andere favoriet, heel graag mee met deze winactie! En zo’n gaaf prijzenpakket komt heel goed van pas deze vakantie! Echt vet gewoon!

 • Wij kunnen niet kiezen tussen Marvis en Dracula. Ziet er uit als een super leuk pakketje voor de zomer vakantie, we loten graag mee

 • Mijn zoon van 8 vindt Blobby(die groene slijmerd) de allerleukste. Hij en zijn zusje hebben de oude films gezien en vonden die erg leuk. Misschien gaan we wel naar de nieuwe in de zomervakantie, die draait 18 juli las ik hierboven.
  Dat leuke speelpakket zullen ze te gek vinden, daar wil ik ze graag mee verrassen

 • Monster van Frankenstein

  Onwijs leuke film om samen te gaan zien met mijn dochter!! We vinden de overige delen ook super gaaf 🙂

 • Wat grappig, ik vind dat groene blubber-monster aan het begin schattig!
  Ik ken de films nog niet, dus weet niet hoe ie heet 😉
  Volg ook op FB en Twitter

 • De mysterieuze cruisekapitein Ericka is mijn favoriet. Met haar charme palmt ze Dracula helemaal in.
  Leuke film is dat .
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee.

 • Oooh zou graag genieten van deze film met onze Kids! Het weer zit zo mee..
  Dat wij echt zin in de vakantie hebben… nu wij dit jaar niet weggaan zou het fijn zijn om in Nederland te genieten van dagjes uit!

 • Blobby the Blob is hier de grote favoriet thuis! Super leuk deze actie! De eerste twee films van Hotel Transsylvanië zijn hier grijs gedraaid. Mijn zoontje is er groot fan van dus dit prijzenpakket komt hier in de juiste handen terecht 😉

 • Wat een supertof pakketje zeg, elise haar favoriet is blubby en die van jarno ook zegt hij net haha. ik doe graag voor hen mee. liefs melissa