Thuisleven.com > Korting & Spaaracties (inclusief Geld Terug Actie) > Eredivisie voetbalplaatjes 2018/2019 spaaractie van Albert Heijn

Eredivisie voetbalplaatjes 2018/2019 spaaractie van Albert Heijn

Product: Met deze nieuwe spaaractie kan je sparen voor voetbalplaatjes bij Albert Heijn. De voetbalplaatjes zijn van alle clubs én spelers uit de Eredivisie. In totaal zijn er 292 voetbalplaatjes met spelers, coaches, teamfoto’s en clublogo’s. Inclusief de Oranje Leeuwinnen!

Specifieke actievoorwaarden: Na besteding van 10 euro ontvang je 4 voetbalplaatjes in een verpakking. Bij sommige actieproducten ontvang je extra voetbalplaatjes. Deze spaaractie loopt t/m 24 februari 2019. Er is ook een verzamelalbum verkrijgbaar en een bijbehorende AH Voetbal App met vele extra’s als achtergrondinformatie. De voetbalplaatjes zijn te scannen.

Website: via Albert Heijn

Heb je de Vitamini’s spaaractie van de LIDL al gezien?

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

Voeg commentaar toe