gratis voetprint van Huggies
Thuisleven.com > Gratis aan te vragen > Een voetprint van je kindje cadeau van Huggies®

Een voetprint van je kindje cadeau van Huggies®

Doe mee aan de Huggies® Tiniest Footprint Challenge. Als dank krijg je van Huggies® een mooie voetprint van je kindje op aquarelpapier toegestuurd.

Specifieke actievoorwaarden: 

Deze actie is geldig van 23 november 2020 t/m 30 juni 2021 en/of zolang de voorraad strekt. Het voetprintje geldt voor kinderen tot 2 jaar oud. Uitsluitend volwassenen kunnen het voetprintje voor het kind aanvragen. Om een gratis voetprint op aquarelpapier te kunnen ontvangen moet je deel hebben genomen aan de actie op de actiesite van Huggies® babydoekjes en deze hebben afgerond. Maximaal 1 inzending per persoon/huisadres/e-mailadres en/of IP adres. De voetprint op aquarelpapier wordt verstuurd binnen 10 werkdagen. Deze actie is alleen geldig in Nederland, de deelnemer dient dan ook woonachtig te zijn in
Nederland.

Website

Via Huggies®

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Bron afbeelding van Huggies®

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Voeg commentaar toe