Thuisleven.com > Kinderen > Een te gek cadeautje nodig? Kies Vrijspel!

Een te gek cadeautje nodig? Kies Vrijspel!

Alle ouders kennen het probleem. Je kind komt thuis met een uitnodiging voor een kinderfeestje. Nou is dat natuurlijk niet het probleem, maar het cadeautje wel! Want wat zou de jarige nou graag willen krijgen op zijn of haar verjaardag? Als ze klein zijn is het nog niet zo’n probleem. Dan kan je het meestal wel af met een doosje lego, een auto of iets anders kleins. Maar zodra ze wat groter zijn, dan begint het…

Vrijspel

Maar nu is er wat leuks en wij mochten het  testen: Vrijspel. Wat is dat nu precies? VrijSpel gelooft dat het verminderen van het gebruik van digitale middelen onder kinderen een positief effect heeft op de ontwikkeling van kinderen. De basisschoolperiode is cruciaal voor de ontwikkeling van kinderen op meerdere aspecten.

Daarom willen ze een bijdrage leveren aan het verminderen van het gebruik van digitale middelen tijdens deze periode en kinderen meer naar buiten brengen. En dat doen ze door middel van verschillende cadeauboxen.

De prijzen van de boxen variëren van € 7,50 tot € 20,- en er zijn op dit moment 12 verschillende boxen. Maar wat zit er nu in? Dat kan variëren van een bezoek aan het PSV museum, een zwembad, een speeltuin en nog veel meer. Je kan dus echt een box vinden waarvan jij denkt dat de jarige leuk zal vinden om te doen of om naar toe te gaan. Wij mochten de Cupcakebox testen! (Als je op de site kijkt zie je deze onder het overzicht als Ballonnenbox staan. Die staat er trouwens 2 keer vermeld. Maar kijk je alleen bij cadeauboxen, dan zie je de cupcakebox staan).

De Cupcakebox

vrijspel

De Cupcakebox, wat zit er in? We kregen een heel leuk doosje met daarin een kartonnen enveloppe. Deze zag er heel feestelijk uit, echt een klein feestje! Dat feestje ging nog verder toen we de enveloppe openvouwden. Confetti!! Dat was al super leuk! Echt een klein feestje in de enveloppe. In de Envelop zat behalve de confetti, een voucher voor een keer gratis zwemmen in een van de zwembaden (Tongelreep of ir. Ottenbad) te Eindhoven, een voucher voor een jeugdvoorstelling naar keuze in het Park Theater in Eindhoven, een kaart waarbij je 25% korting krijgt voor het hele gezin in het van Abbe Museum, Een puzzel en spelletjesboekje en een boekje met alle sportclubs in Eindhoven. Super leuk dus.

Op het moment dat we deze box ontvingen, bleek dat de jeugdvoorstellingen in het Park theater pas weer in september van start zullen gaan. Wel overigens met kei leuke voorstellingen, dus daar zullen we zeker een top show uit kunnen gaan kiezen! Dus deze review wordt er één in twee delen.

Zwemmen in het Ir. Ottenbad

Nu dus het zwembad. We hebben dus een voucher en die gaan we vandaag inleveren in het Ir. Ottenbad. Dit is voor ons het dichts bij en een heel prettig zwembad. Alle zwemspullen gepakt en op de fiets er heen. Gaat prima want het is lekker weer. Eenmaal bij het zwembad is het wel druk, maar niet te druk. We kunnen onze fietsen prima kwijt in de bewaakte stalling. En nu de voucher inleveren. Geen enkel probleem. 1 kaartje extra kopen en we kunnen doorlopen. Prima toch!

Het Ir. Ottenbad is een prettig zwembad. Het heeft veel licht binnen, vrolijke lichte kleuren en het water ziet er schoon en helder uit. Er is een klein badje met glijbanen en zo voor de allerkleinsten. Papa’s en mama’s kunnen er bij zitten op een van de ligstoelen die langs de kant staan opgesteld. Er is zelfs een box aanwezig. Heel relaxed dus. Ze hebben een recreatiebad, 25-meterbad, instructiebad, therapiebad, peuterbaden en buitenbad met glijbaan. Keuze genoeg dus.

 

Maar wij gaan voor het recreatie en het buitenbad. En met dit weer is dat heerlijk. We hebben de glijbaan natuurlijk als eerste geprobeerd. Heerlijk! Leuk om van af te gaan. Tussen de middag hebben we een heerlijk frietje gehaald bij de cafetaria. Je kan er ook broodjes krijgen hoor, dus je hoeft niet ongezond te eten, maar het was nu wel erg lekker. Je  kan daar ook zitten en als je klaar bent duik je zo het water weer in. Het is daar prima vertoeven! Na een heerlijke dag in het zwembad gaan wij weer naar huis. Prima dag gehad! Echt een leuke verrassing!

Conclusie:

Als je een Box van Vrijspel neemt met een zwembad er in, zit je echt goed!  Mits de jarige van zwemmen houdt natuurlijk. En vanwege de lange houdbaarheid van de voucher is die op elk moment in te leveren. Je bent dus niet verplicht om het binnen 2 weken te gaan. Dat is helemaal fijn, want dan kan je er alleen maar meer van genieten! En je hoeft het natuurlijk niet alleen voor een jarige te kopen. Mag ook zo, als verrassing, of als opkikkertje!

De cadeauboxen zijn te koop in de Urban shopper of Strijp-S in Eindhoven en online op de website van vrijspelspeelkaart. De boxen kan je laten thuis bezorgen of ophalen in de winkel. In de volgende Vrijspel blog testen we het theater bezoek. Ook benieuwd naar welke voorstelling we zullen gaan? Blijf mij dan volgen en je ziet het snel!

Voeg commentaar toe