Dwalen bij de De Dwalende Dwerg in de Makado.
Thuisleven.com > Spellen & Puzzels > Dwalen bij de De Dwalende Dwerg in de Makado.

Dwalen bij de De Dwalende Dwerg in de Makado.

Voor eenieder die graag een spel speelt is er nu een nieuwe winkel in het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg, de Makado, geopend: De Dwalende Dwerg. Deze spellenwinkel verkoopt spellen, merchandise en organiseert evenementen. Lees er meer over in dit artikel.

De Dwalende Dwerg.

De Dwalende Dwerg heeft een ruim assortiment aan spellen in huis van verschillende merken. Denk hierbij aan Unbox Now (Asmodee), White Goblin Games, Awaken Realms, Bezier Games, Blue Orange Games, COCKTAIL games, enzovoorts.

Naast de vele verschillende spellen verkoopt de spellenwinkel ook accessoires zoals kaarthoesjes (sleeves non-glare) in diverse formaten, dobbelstenen en speelmatten. Zo kunnen de gekochte spellen in stijl gespeeld worden met de juiste benodigdheden.

Speel een spel in de winkel.

Evenementen.

Echter waarom zou je naar De Dwalende Dwerg gaan terwijl er zoveel (online) winkels spellen verkopen? Bij De Dwalende Dwerg biedt Harry de mogelijkheid om alle spellen te spelen alvorens ze verkocht worden. Dus heb jij een spel op je lijstje staan maar weer je niet zo goed wat je ervan vindt, dan stuur je een berichtje aan Harry (e-mail, Whatsapp, Instagram en Facebook) of je vraagt het aan in de winkel en Harry legt het spel vervolgens in eenvoudige stappen uit zodat jij in de winkel kunt spelen. Natuurlijk zijn je partner, kids of vrienden ook welkom.

Maar dat is niet alles. De Dwalende Dwerg biedt namelijk ook evenementen aan. Doe bijvoorbeeld mee aan de Dungeon & Dragons One Shot Monday, DM workshops, Spellen evenementen & toernooien en fantasy filmavonden. Zo leer je een spel pas echt kennen en misschien ook wel nieuwe (spel)vrienden.

En er wordt ruimte aangeboden om D&D campaigns te spelen. Tevens komen er nog TCG (Trading Card Games) in het assortiment met daaromheen evenementen.

Nuttig een drankje tijdens een evenement.

DDD-punten sparen.

Als Dwaler bij De Dwalende Dwerg kun je punten sparen voor kortingen, gratis cadeautjes en gratis verzending. Verdien punten door je aan te melden als Dwaler, de Facebook pagina te liken, De Dwalende Dwerg te volgen op Instagram. Maar ook door mee te doen aan de wekelijkse winacties, recensies achterlaten van spellen en bestellingen te plaatsen.

De punten zijn in te wisselen voor:

  • Korting op je verzendkosten t.w.v. €6,95 voor 1.000 punten
  • 1% korting op je bestelling voor 100 punten
  • 5% korting op je bestelling voor 500 punten
  • 10% korting op je bestelling voor 1.000 punten
Dobbelstenen in diverse kleuren.

Openingsaanbieding De Dwalende Dwerg in de Makado.

Elke dag krijgen de eerste 10 klanten maar liefst 10% korting op het totaalbedrag. Daarnaast kun je de enige echte De Dwalende Dwerg-kaartspel, een scoreblok of 5% korting op je volgende aankoop verdienen door met Harry op de foto te gaan en deze te plaatsen op social media.

De Dwalende Dwerg is ook leuk voor Harry Potter fans!

Lees ook:

Ben je al eens in de Makado geweest?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

2 reacties