Thuisleven.com > Disclaimer & spelregels winacties

Disclaimer & spelregels winacties

Disclaimer

Met veel liefde, plezier en zorgvuldigheid verzorgen wij de inhoud van deze site. Toch adviseren we altijd om je eigen gezonde verstand te gebruiken. Controleer bijvoorbeeld zelf ook of het bedrijf nog bestaat, check openingstijden en eventuele prijzen. We zijn namelijk niet 24 uur per dag online. Daarom kunnen er geen rechten ontleend worden aan de informatie die wij verstrekken. Bij eventuele schade zijn wij dan ook in geen enkel geval schuldig, door onjuiste informatie of een verkeerde interpretatie hiervan op Thuisleven.

Mocht er iets opvallends zijn horen we dat natuurlijk graag zodat we dit z.s.m. aan kunnen passen.

Spelregels winacties

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk winacties te regelen. Elke woensdag is er een W.O.W. blog waarin wij de winnaars bekend maken. Je hebt dan één week de tijd om je prijs te claimen. Gebeurt dit niet tijdig, dan gaat de prijs naar een ander.
Doe je mee aan een winactie dan ga je er automatisch mee akkoord dat wij je naam (kunnen) gebruiken in een W.O.W. blog. Heb je hier bezwaar tegen, gebruik dan een goede alias die je zelf herkent.

De prijs dient geclaimd te worden met het e-mail adres waarop is meegedaan, dit om vals-spelen te voorkomen.
Tijdens vakantie periodes kan het voorkomen dat het langer duurt voor wij de gegevens doorgeven aan het bedrijf die de prijs verstuurd. Immers ook wij hebben vakantie en verwachten hier dan ook je begrip voor.

De bedrijven waar wij mee samenwerken zijn tot op heden hun afspraken na gekomen. Toch kan het eens voorkomen dat er onderweg iets fout gaat. Tevens doen wij met regelmaat een samenwerking met nieuwe bedrijven. Ook hier kan wel eens iets niet helemaal gaan zoals is afgesproken. Thuisleven is hier niet voor verantwoordelijk.