Thuisleven.com > Win(naar) > De highlights van Cartoon Network met winactie

De highlights van Cartoon Network met winactie

De highlights van Cartoon Network voor de maand augustus met winactie

De Powerpuff Girls

De stad Townsville ziet er op het eerste gezicht uit als een prachtige, bruisende stad, maar laat je niet voor de gek houden! Er ligt kwaad op de loer! En er zijn maar drie meiden die slechteriken op afstand kunnen houden: Blossom, Bubbles en Buttercup. Ook wel bekend als De Powerpuff Girls. Het combineren van school, op tijd naar bed gaan en gigantische monsters verslaan lijkt misschien lastig, maar samen kunnen de Powerpuff Girls de wereld aan. Ze nemen het op tegen de grootste schurken en laten zien hoe het nou echt is om als meisjes te vechten! Nadat ze in het hele universum het kwaad heeft bestreden, keert ook Bliss weer terug! Bekijk de gloednieuwe afleveringen van De Powerpuff Girls van 12 t/m 17 augustus om 15:55 uur op Cartoon Network

Zomer Kamp Eiland vanaf 5 augustus doordeweeks om 10:50 uur

Weg van hun ouders moeten Oscar en Hedgehog alle moed bij elkaar rapen om door de mysteries en wonderen van het magische zomerkamp te navigeren, waar kampleiders heksen zijn, paarden eenhoorns worden, en monsters onder het bed leven. Niet alle kampen bieden de mogelijkheid om te zwemmen met een pratende haai in het zwembad, onder het bed te kruipen naar een ander universum, of vrienden te worden met de maan, maar in Zomer Kamp Eiland kan alles gebeuren. Gloednieuwe afleveringen van Zomer Kamp Eiland zie je vanaf 5 augustus doordeweeks om 10:50 uur, alleen bij Cartoon Network.

OK K.O.! JIJ WORDT EEN HELD

De wereld is een knettergekke wedloop geworden! Om niet achter te raken, moet IEDERE LAATSTE PERSOON OP AARDE een held met superkrachten worden! Dit is een wereld waarin de prestaties van superhelden en gigantisch grote strijden een normaal onderdeel van de dag zijn. Maar zelfs in zo’n actievolle wereld, moeten helden ook nog steeds gewone dingen doen, zoals het behouden van een baan en naar de supermarkt gaan. Deze serie gaat over zo’n held… K.O.!

K.O. is de nieuwste medewerker bij het fantastische winkelcentrum voor helden met superkrachten: Lakewood Plaza Turbo. Hij werk bij Gar’s Bodega, waar helden winkelen en schurken neervallen. Samen met zijn collega’s, de altijd in controle en coole Enid, en de onwetende macho Radicles, is K.O. bezig met zijn zoektocht om de beste held allertijden te worden! Maar hij moet nog veel leren…
Bekijk de nieuwe afleveringen van OK K.O.! Jij wordt een held van 19 t/m 23 augustus doordeweeks om 20:35 uur.

WIN

Wij mogen 1 pakketje met daarin een ipad case van adventure time, een keykoord van teen titans, en een notitieboekje van Mighty Magiswords verloten onder onze lezers. Laat ons dan weten welke Cartoon jouw favoriet is en misschien ben jij dan wel de gelukkige…

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Daar moeten wij hard voor werken! Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op Facebook, Instagram, TwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 14 augustus 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

7 reacties