De Fabeltjeskrant spaaractie

Product: sparen voor vijf gratis handpoppen van de Fabeltjeskrant: meneer de Uil, juffrouw Ooievaar, Bor de Wolf, Willem Bever en Lowieke de Vos

Wist je dat Marstyle twee Plus boodschappenpakketten, een poppenkast en de vijf Fabeltjeskrant handpoppen mag verloten?

Specifieke actievoorwaarden: Van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april 2019 kun je bij PLUS supermarkt sparen voor gratis handpoppen van de Fabeltjeskrant. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. Bij wekelijkse actieproducten krijg je nog eens 1, 2 of 3 extra spaarzegels en met 18 zegels heb je al een volle spaarkaart.
Je kan ook digitaal via de app. sparen voor de handpoppen. Zo heb je altijd je spaarkaart bij je. Wanneer je nu digitaal spaart, ontvang je direct 3 gratis zegels!

Website: Plus supermarkt

Kijk voor meer leuke spaaracties op Thuisleven

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

2 reacties