De Dessertbox
Thuisleven.com > Eten en drinken > De Dessertclub lanceert exclusieve drie gangen Dessertbox voor thuisblijvers

De Dessertclub lanceert exclusieve drie gangen Dessertbox voor thuisblijvers

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, heeft een exclusieve drie gangen Dessertbox samengesteld. In de box zitten alle ingrediënten om in een handomdraai zelf een dessert only menu op tafel te zetten. Toppatissier Bart de Gans legt de mensen thuis via handige video’s uit hoe de gerechten worden gemaakt. De Dessertbox is vanaf 4 december tot begin januari te koop via de website van De Dessertclub.

Dessertbox

Initiator van de Dessertclub Tim Koldenhof: “Omdat de restaurants de afgelopen weken gesloten zijn en helaas nog even gesloten blijven, hebben we een nieuwe unieke box samengesteld waarbij we toch het Dessertclub gevoel kunnen laten ervaren door mensen. We werken met de mooiste ingrediënten en hebben gerechten gemaakt die gasten echt op het verkeerde been zetten. Zo hebben we een klassiek chinees gerecht omgetoverd tot een nieuw soort toetje. Ook in de verpakkingen hebben we gekozen om het net even anders te doen. We werken met blikken en potjes die je na afloop kan bewaren.”
De drie gangen uit de box bestaan uit bijzondere smaakcombinaties. Het eerste gerecht is een sandwich gemaakt van cake, yoghurt en olijfolie met een crème van avocado en yuzu ertussen. Het hoofdgerecht is afgeleid van de oosterse keuken met karamelsambal en een chutney met peper. Als afsluiter wordt grootmoeders appeltaart overtroffen. Een DIY appeltaartje met vanillesaus.

De Dessertbox

Over De Dessertclub

De Dessertclub is het eerste dessert only restaurant van Nederland. Het pop-up restaurant opende deze zomer op het Zwitsalterrein in Apeldoorn en was binnen een paar uur volledig volgeboekt. Wegens het grote succes kwam er een vervolg met een compleet nieuw menu: Chapter Two. Wegens de huidige maatregelen is De Dessertclub op dit moment helaas gesloten.
De exclusieve Dessertbox is te koop voor 65,00 euro voor twee personen. Om het dessert only diner compleet te maken, kan de box worden aangevuld met bijpassende wijnen en huisgemaakte bonbons. Omdat de gerechten dagvers worden voorbereid, is de box beperkt beschikbaar.
De box is beschikbaar voor thuisbezorgen in de Randstad, het Gooi en in Apeldoorn. Bestellen kan via Dessertclub.nl/dessertbox.
Lees meer over Limoncello panna cotta en met aardbeien en Een haaienmeloen

 Ben jij ook zo dol op desserts?

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

6 reacties