Thuisleven.com > Eten en drinken > De Bikkelcompany bikkelt door en jij geniet mee! (winnen)

De Bikkelcompany bikkelt door en jij geniet mee! (winnen)

Thuisleven bestaat sinds juli 2015 en soms worden we wat nostalgisch. Hoe zou het eigenlijk met de Chocoladebikkels gaan? We zochten contact en wat blijkt, ze timmeren nog steeds hard aan de weg. De ambachtelijke bereiding is nog steeds hetzelfde zag ik op de Facebook pagina. Het aantal verkooppunten van de BIKKELS groeit gestaag. Om onze langdurige samenwerking te vieren worden twee lezers getrakteerd!

Chocoladebikkels trakteert!

We zijn benieuwd, heb jij al eens een Chocoladebikkel geproefd of met een kraam ergens zien staan? Zou jij je favoriete smaak met ons willen delen in de reacties? En tip op onze Facebookpagina gerust een andere chocolade liefhebber, want er worden twee kokers met tien BIKKELS verloot. Nog een tip: Vaderdag nadert met rasse schreden en heeft je vader jou niet geleerd om te delen?

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Daar moeten wij hard voor werken! Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op Facebook, Instagram, TwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 5 juni 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

57 reacties

 • de liefde van mijn man en vader gaat door hun maag, lekker eten en snoepen doen ze altijd heel erg graag

 • Klasse kaneel
  Klunzige caramel
  Magische mint
  Speciale speculaas
  En vrolijke vanille
  Allemaal heerlijk❤

 • O wat een verwennerij. Ik ken dit product nog niet, maar als ik “chocolade” lees trekt het gelijk mijn aandacht. Ik wil ze dan ook graag eens proberen, mijn vader krijgt gewoon sokken hoor voor vaderdag 😉

 • Wat ziet dat er lekker uit. Nooit eerder gezien, maar dan heb ik tot nu toe blijkbaar echt wat gemist. Originele smaken!

 • Ik heb ze nog nooit geproefd en ook nog nooit ergens zien staan. Ik ben nieuwsgierig naar meerdere smaken, maar als ik karamel zie staan dan ga ik voor karamel. Dus Klunzige Karamel zou ik zeker eens willen proeven.

 • Ik heb ze nog nooit geproefd, maar ze klinken heerlijk! Vooral als er melkchocolade gebruikt wordt ben ik fan.

 • Nooit gezien/geproefd. ..
  Ziet er zoo mooi uit in die koker !
  Die met mint lijkt me het lekkerst.
  Maar ik zou meer smaken willen proberen..

 • Helaas nog nooit een bikkel gegeten (maar wel van ze gehoord). Daar moet toch maar snel eens verandering in komen., zeker omdat ik een echte chocoholic ben. Kolossale Kokos, Klunzige Karamel en Het Hazelnoot maken mij wel erg nieuwsgierig, en natuurlijk nieuwe smaken ontdekken is een feest op zich.

 • Nog niet gezien of geproefd, maar heb ik nodig! Met Vaderdag deel ik ze met mijn partner. Met een bijna 2-jarige in huis hebben we ze allebei nodig!
  Ik lees iets over caramel? Lekker!

 • Ja deze ken ik wel..heb ze ooit eens op een beurs gekocht..met een stokje voor in de koffie..en de bikkels wel eens geproefd op n verjaardag..Weet niet meer welke smaak..Maar t is echt een aparte sensatie.

 • Nog nooit geproefd maar lijkt me lekker en al helemaal een leuk cadeautje om te geven aan Pa 😀 <3 Vooral benieuwd naar de Geweldige Gember en de Knorrige Koffie 🙂

 • Ik heb deze chocolade Bikkels nog nooit geproefd, en heb ze ook nog nergens gezien. Maar ben er nu wel zeer benieuwd naar geworden, want ze zien er zo al erg lekker uit. Heb dus ook nog geen favoriete smaak van deze bikkels. Het zou wel een heerlijk vaderdag cadeau zijn!!

 • Ze lijken mij allemaal erg lekker, maar ik ben het allermeest benieuwd naar de ‘Duivelse drop’, omdat ik verslaafd ben aan drop. Dat is het lekkerste onder alle snoep.
  Ben ook een enorme chocolade snoeper, want van chocola word je gelukkig zeggen ze toch! Ik kan wel wat geluk gebruiken.
  Dit in combinatie met drop is het perfecte snoep voor mij en ik ga het zeker delen met mijn man.
  Misschien krijgt hij het op Vaderdag en deelt het dan met mij.
  Ik volg op Bloglovin en doe heel graag mee.
  Groetjes van een oude snoeperd.

 • Nou, ik ken het merk helemaal niet. Maar dat zegt niet persé iets hoor, ik ben vaak de laatste die ergens achter komt
  De avontuurlijke appel lijkt mij wel wat. Mijn partner (want ja, idd bijna vaderdag) zou de butrerscotch heerlijk vinden.
  Ik ga taggen en delen!

 • haha die namen. klunzige karamel klinkt wel als in mijn straatje, maar ik ken ze nog niet dus ik ben heel benieuwd!

 • Ik heb de bikkels gezien op het chocolade festival, maar toen was het zó druk dat de bikkels als op waren…Ben benieuwd hoe ze smaken!

 • Ik vrees dat ik deze actie aan me voorbij zal moeten laten gaan. Het lukt me gewoon niet om maar één favoriete smaak te kiezen!

 • Dat zou zo’n leuke verrassing zijn voor mijn vader. Zeker nu we zo ver weg wonen en we zelf geen cadeautje kunnen brengen.

 • Nog nooit eerder een chocoladebikkel gezien of geproefd en ziet er wel heel feestelijk uit en benieuwd naar de smaken.

 • Ohhh. Dit wil ik wel winnen!! Kunnen mijn man en ik samen van genieten . Ik heb deze nog nergens gezien maar ze zien er gewoon heerlijk uit

 • Ik heb nog nooit chocoladebikkels op, maar wat lijkt me dat lekker! Mijn verjaardag komt al in zicht en wat zou ik het leuk vinden om die dan op tafel te zitten, lekker origineel.

 • 10 verschillende smaken bikkels, ideaal om uit te delen maar ik wil eerst zelf weten hoe ze smaken. Ik drink veel koffie en thee, bijt nooit op massieve chocola, dus dat zit wel goed. En o ja de blauwe bes met munt lijkt mij het lekkerst!

 • dit lijkt mij heerlijk en ik ga voor pure chocolade, en voor de rest wil ik mij graag laten verrassen als ik het win.

 • Ik heb deze chocolade nog nooit geprobeerd maar na een beetje gespeurd te hebben op de website twee favorieten:
  Klunzige Karamel, gewoon omdat karamel en chocola een fantastische combinatie is
  Originele Bikkel Papua New Guinea Puur omdat mijn vader daar geboren is en dat een super tof cadeautje voor vaderdag zou zijn.

 • Leuke actie! Heb dit product leren kennen op de Tasty.
  Ben vooral fan van de pure, dus de originebikkels met 60% of meer cacao :-), zoals Arriba, Equador, Ghana, Madagascar, Papua New Guinea, Sao Tome, Venezuela. Maar ook:
  Knorrige koffie
  Geweldige gember
  Amazing Amaretto