Thuisleven.com > Kinderen > Crayola presenteert de knotsgekke en felgekleurde Globbles met winactie

Crayola presenteert de knotsgekke en felgekleurde Globbles met winactie

Vanaf begin maart kunnen kinderen hun lol op met de Globbles van Crayola. De knotsgekke balletjes in felle kleurtjes plakken overal op! Knijp ze, stapel ze op, gooi ze en laat ze plakken. Globbles combineert de trends van squishy producten en slijm maken. Gebruik je creativiteit en bedenk allerlei coole spelletjes met deze squishy ballen. Ga met elkaar de strijd aan en organiseer een Globbles toernooi of laat je buurman schrikken als er een Globble voorbij vliegt. Ouders kunnen ook hun lol op met de Globbles, ze zijn zelfs te gebruiken als stressballen. De knotsgekke balletjes kun je wassen met water en zeep zonder dat ze hun plakkerigheid verliezen! Ze zijn beschikbaar in een verpakking van drie en zes stuks, ideaal als klein cadeautje.

Globbles van Crayola

Dit voorjaar wordt nog leuker met de Globbles van Crayola. De gekke balletjes zorgen ervoor dat je ze niet alleen wilt gooien, maar ook knijpen, uitrekken en opstapelen. Daag je vriendjes uit voor een Globbles toernooi. Ontdek wie het beste kan gooien en wiens Globbles het langst blijven pakken.

De Globbles zijn mega plakkerig zonder het achterlaten van restjes of vuil. Knijp ze, rek ze uit, stapel ze op, gooi ze en laat ze pakken. Na het spelen maak je de Globbles gemakkelijk schoon met water en zeep zonder dat ze hun plakkerigheid verliezen. Met Globbles hoeft niemand zich meer te vervelen!

Verkrijgbaar vanaf: begin maart

Prijs: € 4,99 (3 st.) € 8,99 (6 st.)
Leeftijd: 4+
Verkrijgbaar bij:  De betere speelgoedspeciaalzaken en webshops

Win

Wij mogen twee gezinnen blij maken met elk één pakje Globbles. Laat ons weten wat jouw ervaring(en) is of zijn met Crayola en je maakt automatisch kans op een setje.

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht vallen. Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers. Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op Facebook, Instagram, TwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 27 februari 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

41 reacties