Thuisleven.com > Winacties & bekendmaking > Cartoon Network highlights juni

Cartoon Network highlights juni

Appel en Uitje

Appel en Uitje wonen nog maar net in de stad en alles is nieuw voor ze. Soms raken ze in de war door alle indrukken. Maar Appel en Uitje zijn altijd positief en vinden hun eigen, unieke weg op het kleurrijke pad van het leven.

In de nieuwe afleveringen proberen Appel en Uitje de trampoline van Burger te gebruiken zonder hem te beledigen, lid te worden van een exclusieve club om een zeldzame walvis te kunnen zien, koste wat kost de Mega Achtbaan van de Toekomst te bezoeken, hun vrienden op te vrolijken tijdens een hittegolf en nog veel meer!

Plof neer op de bank en geniet van de hilarische nieuwe avonturen van je favoriete vrienden Appel en Uitje. Vanaf 22 juni doordeweeks om 16:20 uur, alleen bij Cartoon Network!

Mao Mao

Mao Mao, de opvliegende eenling, Dascycloop, de cyborg luiwammes en Vledermuis, het schattige hulpje overwinnen hun verschillen en werken samen om de mensen van de Puurhart Vallei te beschermen tegen monsters, schurken en alles wat daartussen zit in Mao Mao: Helden met een Puur Hart. Samen leren ze dat goed teamwork en begrip voor elkaar hebben de manier is om echt een verschil te maken en een legende te worden.

De nieuwe afleveringen van Mao Mao: Helden met een Puur Hart zie je vanaf 8 juni elke dag om 15:55 uur, alleen bij Cartoon Network!

Teen Titans

De Teen Titans – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen in TEEN TITANS GO! Kom erachter hoe het leven van een tiener-superheld er nou echt uitziet… wanneer de cape eraf komt. Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht, en natuurlijk alle hilarische momenten daar tussenin. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur, binnen en buitenshuis.

Trek je dansschoenen aan en doe mee met het Teen Titans Go! Zomer Dansfeest, vanaf 6 juni elke dag om 07:35 uur bij Cartoon Network.

Win

Wij mogen een Cartoon Network Heldenpakket verloten onder de deelnemers. Het prijzenpakket bestaat uit de volgende items:

  • We Bare Bears Lanyard
  • Power Puff Girls tas/ We Bare Bears tas
  • Adventure Time paspoorthouder
  • Cartoon Network spaarpot

Zou je ons willen helpen?

Wij zouden het leuk vinden om (nog) meer bekendheid te krijgen. Hoe kun je ons helpen?
Attendeer anderen op onze (hopelijk) leuke site. Tevens zijn wij actief op de Social Media kanalen: FacebookInstagramTwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn!

We maken de winnaars op 27 mei 2020 bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Winacties & Bekendmaking pagina.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

11 reacties