Buitenkaartjes spaaractie PLUS
Thuisleven.com > Spaaracties > Buitenkaartjes bij PLUS

Buitenkaartjes bij PLUS

Je kunt bij PLUS supermarkt sparen voor 150 gratis buitenkaartjes. Dat zijn kaartjes met leuke weetjes over dieren en planten van boswachter Arjan Postma. Er zitten ook activiteitenkaartjes bij waarmee je zelf buiten op avontuur kunt gaan. Met de PLUS Buiten applicatie scan je alle buitenkaartjes en leer je nóg meer supergave weetjes.

Specifieke actievoorwaarden: 

Van 6 september tot en met 17 oktober krijg je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij de wekelijkse actieproducten twee kaartjes en twee stickervellen gratis.
De Buiten in Nederland veldgids om alle buitenkaartjes in te verzamelen krijg je alleen gratis op vrijdag 11 én zaterdag 12 september bij besteding vanaf 25 euro aan boodschappen*. OP=OP! Iedere week zijn er nieuwe actieproducten die extra buitenkaartjes opleveren.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke actie’s wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Voeg commentaar toe