Thuisleven.com > Kinderen > Bubbleezz™ met winactie

Bubbleezz™ met winactie

Als blogger heb je de leuke taak om alles te kunnen testen. Ofschoon we ook vaak genoeg items mogen testen met de kinderen is het soms gewoon nog veel leuker om het speelgoed zelf in handen te hebben. Zoals de nieuwe rage Bubbleezz™. Echt, je had mijn blije kop eens moeten zien toen de postbode aanbelde en mijn nog blijere kop toen ik de Bubbleezz™ in mijn handen had. Van meligheid heb ik er zelfs een naar mijn eigen hoofd gegooid. Maar laat ik even beginnen bij het begin…

Bubbleezz™ zijn DE hit van speelgoedproducent Orb, naast de super slow rising Soft ’N SloTM squishies.

BubbleezzTM zijn squishies gevuld met zachte slijmerige knijpbare parels – heerlijk om in te knijpen dus! Deze schattige, gekke en kleurrijke squishies zijn verkrijgbaar in allerlei grappige vormen, in totaal wel 24! Elke BubbleezzTM bevat zijn eigen verborgen bedeltjes en geheime berichtjes die hinten naar zijn unieke karakter. Er zijn bedeltjes die veelvoorkomend zijn, maar er bestaan ook zeldzame en super zeldzame bedeltjes! Deze schattige karakter combinaties zitten vol verrassingen en er zijn wel hónderden combinaties mogelijk in verschillende vormen en maten.

Testen maar

Gelukkig zijn de kinderen bij vriendjes aan het spelen en kan ik eens als eerste, ongestoord, de Bubbleezz testen. De die de postbode overhandigde was al snel open, maar de verpakkingen die daar in zaten zouden een guinness world records record zijn geweest. Ik pak de Bubbleezz eruit en begin er gelijk in te knijpen kneden. Ze voelen weliswaar iets plakkerig aan, zal wel de nieuwigheid zijn, maar mag de pret niet drukken. Sterker nog het nodigt mij uit om eens te testen hoe dat op haren reageert. Als een klein kind pak ik de grote oranje Bubbleezz op en werp hem naar mijn hoofd voor een kopstoot. Hard komt het zachte ding niet aan, maar hij heeft nu wel wat haren op zijn kop zitten (en ik een paar minder)…
Gelukkig zijn die er ook zo weer af te halen. Mochten de Bubbleezz nou echt vies zijn neem je ze lekker mee in bad of de douche. Lukt dat niet sop je ze even af onder de kraan.
Na een tijdje knijpen en kneden merk ik dat mijn handen langzaam aan toch wel pijn beginnen te doen. Zou het dan niet alleen een leuk speeltje zijn maar ook een “krachtoefening”?

In elk geval vind ik ze zo leuk dat ik er sterk over denk om ze nu gewoon te gaan verstoppen zodat ik ze lekker voor mijzelf kan houden. Maar dat zal wel niet netjes van mij zijn… Gelukkig heb ik nog even om erover te beslissen.

Waar te koop?

De Bubbleezz™ SUPER assortiment kost €8,99 en de Bubbleezz™ JUMBO assortiment kost €14,95. Beiden zijn geschikt vanaf 8 jaar. Kopen kun je ze echter pas vanaf 11 juni, dus nog heel even wachten.
In Nederland zijn ze te koop bij: BigBazar, Blokker, Bol.com, Top1Toys en ToyChamp.
En in België bij: SupraBazar, Dreamland en Toychamp.

winactie

Ben je nog niet helemaal overtuigd (on-mo-ge-lijk) dan heb jij nu de kans om er een te winnen! Laat hieronder een reactie achter en je dingt automatisch mee.

Wil je echt heel graag winnen dan kun je je kansen verhogen. Lees hieronder hoe je dat kunt doen. Dit is echter niet verplicht!
Door reacties achter te laten op onze blog (dus bij andere reviews, recensies en blogs) en/of social media kanalen krijg je extra winkansen (afhankelijk van hoe actief je hierin bent).
Ook kun je je kansen verhogen door ons te volgen op FacebookInstagram, Twitter en/of Pinterest. Voor elk kanaal dat je volgt krijg je één extra winkans. Delen en taggen op Social Media stellen wij op prijs en belonen we met een extra winkans.

Op 20 juni 2018 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn.

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (13), Vera (11), Tim (9) en Iris (7).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

21 reacties

 • Die gaat mijn zoontje ook gaaf vinden, hij had een soort van de markt, maar na ‘echt hard drukken/knijpen’ toch kapot gegaan:(
  Ben heel benieuwd of deze dan wel kind-proof zijn

 • Haha, snap dat je het voor jezelf wil houden! Nu ik dit zo lees, wil ik het zelf ook hebben. Ga het misschien ook wel niet delen met de kinderen hihi!

 • Dat ziet er wel leuk uit zeg. Wij willen ook wel een poosje knijpen in een bubbleezz. Wij doen graag mee. Volg jullie op facebook, twitter en insta

 • Ik doe graag mee voor mijn dochter. Zij is momenteel zelf zoiets aan het maken met orbees in een ballon, maar het lukt nog niet zo goed
  Wij wisten niet dat zoiets al bestond!

 • Klinkt super leuk! Eerlijk gezegd had ik er nog nooit over gehoord, maar nu ik je review lees ben ik ineens super nieuwsgierig! Bij deze doe ik graag mee met deze gave winactie en wie weet mogen mijn kinderen straks een Bubbleezz “verzorgen” 🙂

 • Ja, er is iemand hier dol enthousiast hier thuis over squeshies en deze nieuwe rage is echt iets voor haar. Ik volg jullie op Instagram maar ben het meest actief op Facebook.

 • ik die graag mee, heb hier een springend jongentje naast me staan, die wil ik heel graag mama, dus bij deze doen we een poging

 • Dit vinden mijn kleinkinderen natuurlijk geweldig leuk. Zijn altijd in voor een nieuwe rage.
  Ik volg alleen op Bloglovin en hoop mee te mogen doen.

 • Wouw, na het maken van vele potjes slijm om in de kneden en overal de viezigheid in huis te hebben liggen. Zal dit een veel leuker speeltje zijn.. Ziet er erg leuk uit, lekker kneden en misschien ook overgooien?

 • Wat zijn deze leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter, maar ik ben zo nieuwsgierig geworden dat mocht ik winnen ik ze eerst een paar dagen voor mezelf hou om ze uit te testen 😉

 • Superleuk. ik ben overtuigd hoor. en zeer toepasselijk als ons mannetje door mag naar een volgend ‘badje’ met de zemles. ik doe zeker voor hem mee en volg via FB en Pinterest. liefs melissa

 • Wat schattig alleen er na kijken is al stress verlagend, ik vind de oranje octopus het leukst en doe hier graag aan mee!