Scooby Doo
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Boomerang Highlights Juli 2020 (met winactie)

Boomerang Highlights Juli 2020 (met winactie)

Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier. Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the Lemmings, The Happos Family en Oddbods. Bekijk hieronder de Boomerang Highlights Juli 2020

Katten & honden

Hou jij ook zo van katten en honden? Wij ook! Kijk mee naar de zomer special Katten & Honden bij Boomerang, waarin je de avonturen van de leukste dierenvrienden voorbij ziet komen! We hebben de allerleukste series met katten en honden voor je klaarstaan: Agent Binky, Machtige Mike, Tom &Jerry en Be Cool, Scooby-Doo.

Katten & Honden zie vanaf 13 juli elke dag om 15:00 uur, alleen bij Boomerang.

De wereld rond met Scooby-Doo

Kijk tijdens deze zomer naar de speciale Scooby-Doo en Raad de Clou programmering in De Wereld Rond met Scooby-Doo! Geniet van dubbele afleveringen, met daarnaast een selectie van de leukste Scooby-Doo films.

In Scooby-Doo en Raad de Clou komen gloednieuwe, spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. Verschillende bekendheden maken hun opwachting, zoals Sia, Sherlock Holmes, Batman en Wonder Woman! Stap
samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur.

Ga mee op avontuur tijdens De Wereld Rond met Scooby-Doo! Elke dag om 09:00 uur, alleen bij Boomerang.

Ga jij de Boomerang Highlights Juli 2020 kijken?

Win

Goed nieuws! Wij mogen Boomerang pakket verloten onder de deelnemers. Bestaande uit:

  • Boomerang sleutelhanger
  • Boomerang broodtrommel
  • Looney Tunes etuiset
  • Boomerang strandbal

Laat om kans te maken op deze leuke prijs een reactie achter onder dit artikel en twee willekeurige andere blogs op Thuisleven.com die je aanspreken.

Zou je ons willen helpen?

Wij zouden het leuk vinden om (nog) meer bekendheid te krijgen. Hoe kun je ons helpen?
Attendeer anderen op onze (hopelijk) leuke site. Tevens zijn wij actief op de Social Media kanalen: FacebookInstagramTwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn!

We maken de winnaars op 8 juli 2020 bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Winacties & Bekendmaking pagina.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

8 reacties