Boekenweek bloghop

Wat leuk dat je via de Boekenweek Bloghop georganiseerd door KiDDoWz en Website4Mama, op Thuisleven terecht bent gekomen. De Boekenweek vindt plaats van 7 t/m 15 maart 2020 en het thema is ‘Rebellen & Dwarsdenkers’.

Thuisleven.com

Thuisleven is een blog dat gericht is op het leven in en om huis. Zodoende komen er meer categorieën aan bod dan op de gemiddelde blog. We delen veelvuldig recensies van (kinder)boeken, maar ook recepten en we houden een overzicht van Lopende Geld Terug Acties bij.

Wat is een bloghop?

Een bloghop is een reeks blogs met een thema, in dit geval de Boekenweek, waarover een groep bloggers heeft afgesproken om deze op een afgesproken datum en tijd online te laten gaan. De blog loopt rond zodat je van blog 1 naar blog 2 gaat en van blog 2 naar blog 3 en zo door tot je weer terug bent bij je beginpunt. Waar je in stapt maakt niet zo heel veel uit, immers is het een cirkel. Zo kan het dus zijn dat je hier louter toevallig terecht bent gekomen, omdat je Thuisleven actief volgt of via Judith van LeesLeesLees. Zij deelt recensies van boeken die zijn goedgekeurd door haar zoontje (2013).
Het doel van een bloghop is natuurlijk om het bereik van Thuisleven te vergroten en nieuwe lezers te trekken. Het heeft ook een leuk voordeel voor jouw als lezer. Zo kun je op elke blog een leuke Boekenweek prijs in de wacht kunt slepen en maak je kennis met andere blogs. Een win-win situatie dus!

Win

Bij het vernemen van het thema van de boekenweek moet ik direct aan Maarten de Machtige, de kleinste superheld denken, Hij is groot in zijn klein zijn en zal een voorbeeld voor zijn lezertjes (8+) kunnen zijn. Laat om kans te maken op dit heldhaftige kinderboek een reactie achter onder dit artikel en twee willekeurige andere blogs die je aanspreken.

Zou je ons willen helpen?

We zouden het dan ook leuk vinden als je ons volgt op onze Social Media kanalen (InstagramTwitterPinterestFacebook en Youtube) of door mensen te attenderen op Thuisleven.com. Ook vinden wij het fijn als je een reactie achterlaat onder onze blogs. Dit stellen bedrijven op prijs en daardoor kunnen we winacties blijven organiseren.

Op woensdag 18 maart 2020 maken wij de winnaar bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar)pagina.

Doorhoppen

Ofschoon je op Thuisleven niet uitgelezen raakt, bevelen we van harte de persoonlijke blog aan van Tineke aan, Een blog vol herinneringen. Op het blog kun je tijdens de Boekenweek bloghop ook een kinderboek winnen. Reden te meer dus om snel door te hoppen!

#boekenweekbloghop

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

25 reacties