Thuisleven.com > Win(naar) > Bob de Bouwer – Mega Machines winactie (gesloten)

Bob de Bouwer – Mega Machines winactie (gesloten)

Vanaf 12 juni is de allereerste bioscoopfilm van Bob de Bouwer te bekijken On Demand. Een week later is de film verkrijgbaar op DVD. In Bob zijn eerste bioscoopavontuur heeft hij een contract gekregen voor een grote klus.  Als hij zijn collega klusser Conrad om hulp vraagt, denkt Bob dat het allemaal wel goed moet komen. Maar omdat Conrad jaloers is, saboteert hij de hele klus voor Bob. Er komen oude vertrouwde karakters in voor, maar ook een paar nieuwe vrienden.
Met de stemmen van o.a. Jelle Amersfoort, Barnier Geerling, Nine Meijer, Jurgen Theuns. De vrolijke klusser is al sinds 1999 populair bij de jongste kijkers, maar hij was nu voor het eerst te bewonderen in de bioscoop. De film is geregisseerd door Stuart Evans.

On Demand

‘Bob de Bouwer – Mega Machines’ is beschikbaar op de volgende kanalen: Ziggo, KPN, Moviemax Online, Tele2, Pathé, iTunes, Google Play, Yellow Play, Proximus.

Synopsis

Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wilt Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

Speelduur: 62 minuten Taal: Nederlands gesproken Beeldformaat: 16:9 Audio: Dolby Digital Surround 5.1 Kijkwijzer: AL CAP: €9,99 VERPAKKING DVD: 1 DVD Amaray

Winactie

Wij mogen twee DVD’s vergeven. Wat moet je doen om deze te kunnen winnen? Enkel een reactie hieronder achter te laten. Lukt dat niet dan kun je een reactie op een van onze Social Media kanalen achter laten en het er even bij vermelden.

Wil je echt heel graag winnen dan kun je je kansen verhogen. Lees hieronder hoe je dat kunt doen. Dit is echter niet verplicht!
Als eerste kun je je kansen verhogen door ons te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en/of Pinterest. Voor elk kanaal dat je volgt krijg je één extra winkans.
Door reacties achter te laten op onze blog en/of social media kanalen krijg je ook extra winkansen (afhankelijk van hoe actief je hierin bent). Ook delen en taggen op Social Media stellen wij op prijs en belonen we met een extra winkans.

Op 20 juni 2018 maken wij de winnaar bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn.

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

24 reacties