Gratis Appelsientje Groenten en Fruit.
Thuisleven.com > Eten en drinken > Bij aanschaf Appelsientje pak Appelsientje Groente en Fruit gratis

Bij aanschaf Appelsientje pak Appelsientje Groente en Fruit gratis

Naast de kassabonkorting actie Gratis Appelsientje Groente en Fruit loopt er nu een actie van Appelsientje zelf. Als je een 1 liter pak Appelsientje Sinaasappel 100% puur sap of een 1 liter pak Goudappeltje 100% puur sap koopt, kun je je geld terugkrijgen op de aankoop van een pak Appelsientje Fruit & Groente. 
Let op! Dit geldt alleen voor pakken waar de actie en bijbehorende actiecode op staan.

Specifieke actievoorwaarden.

Om deel te kunnen nemen aan de Actie, dien je tijdens de looptijd van de Actie een pak Appelsientje te kopen en ook pak Appelsientje Fruit & Groente. Het gaat hierbij om één van de volgende producten: Appelsientje Fruit & Groente Appel-Rode Biet-Framboos & Appelsientje Fruit & Groente Mango Komkommer-Passievrucht. Vervolgens vul je de actiecode van een “Appelsientje” verpakking en jouw e-mailadres in op de actiepagina. Hierna ontvang je een e-mail met instructies en een link naar de actiepagina waar je een refund kunt aanvragen voor het pak Appelsientje Fruit & Groente. De Actie loopt van 25 juli 2022 tot en met 30 september 2022. Op=Op!

Website.

Via Appelsientje

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen.

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook.

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Heb jij Appelsientje Groente & Fruit al geproefd?

Linda Meester

Mede-eigenaar van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

6 reacties