Thuisleven.com > Dagje Uit & Vakantie > Beurs Eigen Huis komt er weer aan! Met winactie (gesloten)

Beurs Eigen Huis komt er weer aan! Met winactie (gesloten)

AGENDATIP

Pak je agenda er maar bij want van 15 t/m 17 maart vindt de Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats. Ga je bouwen of verbouwen, verhuizen of renoveren, wil je nieuwste woontrends zien of ben je toe aan een nieuwe tuinset? Kom dan inspiratie opdoen in Jaarbeurs Utrecht. Beurs Eigen Huis is met 250 exposanten (bouw, verbouw, keuken, bad, tuin & interieur) de grootste en meest complete bouw-, verbouw- en woonbeurs van Nederland.

Ook kom je op beurs alles te weten over duurzame ontwikkelingen en maak je je huis klaar voor een duurzame toekomst. Zo krijg je antwoord op vragen als: “Hoe laat je een energiezuinige woning bouwen?”, “Hoe kan je je huidige woning verduurzamen?” en “Wat zijn de nieuwe bouweisen?”. Voor goed advies ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres.

Tip: neem je (bouw)tekeningen mee en schuif aan bij architecten, klimaatexperts, kleuradviseurs, interieurarchitecten, hypotheekverstrekkers, lichtadviseurs en meer!

Realiseer jouw (duurzame) droomhuis:

Datum Beurs Eigen Huis: 15 t/m 17 maart 2019
Openingstijden: 10:00-17:00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Entreeprijzen: online ticket  € 14,00 p.p. (via www.realiseerjedroomhuis.nl), € 17,50 p.p. aan de kassa.
Kinderen t/m 15 jaar gratis entree. Er een gratis kinderknutselplein.

Meer weten, inspiratie opdoen of gewoon nieuwsgierig? Kijk op de website van Beurs Eigen Huis

Win

Wij mogen 5 x 2 vrijkaarten weggeven. Wil jij kans maken op deze kaarten maak dan de volgende zin af:

Ik wil graag samen met … naar de beurs omdat…..

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Ook plukken we ze niet van een boom. Nee, daar moeten wij hard voor werken!
Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op Facebook, Instagram, TwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 6 februari 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

17 reacties

 • Goedemorgen! Ik zou graag met mijn vriend gaan. Ons huis wordt nu gebouwd en einde van dit jaar, begin volgend jaar, kunnen we gaan verhuizen. Tips en inspiratie zijn dus zeer welkom! 🙂
  Liefs Vera

 • Ik wil graag met een vriendin gaan. Ik heb net een jaar een eigen huis en daar moet nog wel wat een gebeuren en mijn vriendin is op zoek naar een huis en kan ook wel wat inspiratie gebruiken

 • Ik wil graag samen met mijn moeder naar de beurs omdat ze binnenkort verhuisd naar een appartement en die willen we graag mooi inrichten, zodat zij zich daar op haar gemak voelt. Op deze beurs hopen we daarvoor inspiratie op te doen!

 • Ik wil graag samen met mijn man naar de beurs omdat we inspiratie voor de verbouwing van ons huis willen. Willen graag energieneutraal!

 • Ik wil graag samen met mijn vader naar de beurs omdat we beide zonnepanelen op ons onze huizen willen en daar graag meer info over willen.

 • Ik wil samen met mijn man naar de beurs, omdat ik geniet van al die leuke interieur- en woningprogramma’s op de buis.

  Daarom val ik maar gelijk hier met de deur in huis:
  Wij hebben voor komend jaar vol op verbouwingsplannen.
  En voor veel inspiratie zijn wij graag een hele dag bij deze beurs onder de pannen!

  We gaan trouwens wel doe het zelven, want anders gaan met groot gemak,
  de oplopende kosten compleet door het dak!

 • Ik wil samen met mijn buurvrouw naar de beurs, want we willen beide een dakkapel laten plaatsen. We wonen in een twee onder 1 kap, dus het is het mooist als we beide dezelfde krijgen. We hopen op de beurs onze plannen concreet te kunnen maken met de experts die er zijn!

 • Ohhh, wat gaaf dat hier kaarten voor weggegeven worden! Mijn broer en ik willen hier heel graag naar toe!

  Op Twitter geretweet en ook gereageerd.